В края на миналата година Ивет Лалова ни зарадва с новината,

...
В края на миналата година Ивет Лалова ни зарадва с новината,
Коментари Харесай

Ивет Лалова за предизвикателствата на бременността

В края на предходната година Ивет Лалова ни зарадва с новината, че дружно със съспруга й Симоне Колио са в очакване на първата си рожба. Двамата ще станат родители през април, а до момента в който пристигна този значим миг, те се любуват на всеки ден от бременността, която също е изпълнена с непознати чувства и страсти. Особено за бъдещата майка.
 Ивет Лалова и Симоне Колио чакат първото си дете
Страхотната вест за Ивет Лалова

Честито!

Лекоатлетката показа в профила си в Instgram нова фотография, на която подчертава на наедрялото си коремче. Тя театралничи отстрани и с изцяло естествена визия. А в описанието към фрагмента приказва за пътя към фантазията да бъде майка.

" Тази част от живота ми се назовава напредък. Като спортист смятах, че познавам женското тяло от вътрешната страна на открито. Но нищо не можеше да ме приготви за вдъхновяващото премеждие на бременността ", написа Ивет Лалова. И прибавя, че това да следи по какъв начин тялото й се трансформира по неподозирани до момента способи е по едно и също време смиряващо и необикновено красиво.

Спортистката към този момент е в последните месеци на бременността, само че това не й пречи да остане дейна. Наскоро със брачна половинка й пътуваха до Щатите, а при всяка комфортна опция тя е на пистата, въпреки и единствено като треньор и наблюдаващ.
 Ивет Лалова продължава да ни изненадва
Ивет Лалова продължава да ни изненадва

Ето какъв ще бъде и полът на бебето ѝ

Съпругът на Ивет Лалова пък показа в своя профил малко видео от залата, в което виждаме по какъв начин нежно гали корема на своята обичана, до момента в който тя прави разтягания на фитнес топка. А хармонията посред им е следващото доказателства, че бъдещата им роля на родители на изцяло осъзната и дълго чакана и мечтана - въпреки и в действителност предизвикателна.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР